top of page

Vintervoksing

Hvorfor bør du vokse deg året rundt? I sommerhalvåret er folk hysteriske etter å få time til voksing - da alle skal vokse seg og etterspørselen skyter i taket. Hvem vil ikke være silky smooth når man går lettere kledd? Men effektiviteten og fordelene ved å vedlikeholde huden året rundt er nok større en du tror, også for sommeren. Artikkelen fortsetter under bildet

Mens mange tror at voksing kun er sommergodt, viser det seg at det er fordeler med voksing året rundt. Alle områder du foretrekker å vokse bør vedlikeholdes gjennom vinteren, slik som du ellers ville tatt vare på kroppen. Uansett om det er legger, brasiliansk eller armer. Hold det gående hele året. Konsekvensene ved uregelmessig voksing Ett av hovedproblemene ved å hoppe over vokserutinen din i vinterhalvåret - vil gjøre at håret vil tilbakestille syklusen på å gro. Hårene vil styrke seg etter tid og roten vil legge seg dypere. Dette vil resultere i mer smertefull voksing etter en lang pause og kan gjøre huden grovere. Hvis det er slik din første voksing vil være etter en lang vinterpause - da blir det ikke like gøy å gå på stranden etterpå. Kulden bringer med seg ekle gjester, og de liker ikke å bli tuklet med når de har kolonisert huden din. Tørrhet, flassing, døde hudceller og stramming - alt dette forekommer på huden om vinteren. Under voksingen vil sukkervoks fjerne døde hudceller og hjelpe blodsirkulasjonen med å stimulere en ny friskere hud. Det skaper et fuktighetsgivende hudlag som gløder på leggene - eller andre steder. Er du forberedt? Selv om det er vinter, hender det at partykjolen skal på. Enten det er julebord eller en annen fest, da lønner det seg å holde huden vedlike. Slik forsinker du håret med å vokse ut igjen. Bonusen vil komme på våren, da voksingen blir mye smidigere og huden har alltid vært vedlikeholdt og glad. Det skader vel ikke å være forberedt. Ikke glem, at jo oftere du vokser desto mindre smerte vil du oppleve. Du vil helst ikke bli vandt til å ikke vokse gjennom hele vinteren. Og deretter komme tilbake på våren - som om det er første gang du gjør det igjen. Sukkervoks motvirker hårveksten, dersom du vokser regelmessig hver 6. uke i løpet av en viss tid, vil det gå enda legger før hårene vokser ut igjen. Hvis du barberer i mellomtiden - ødelegger du hele prosessen. Er du klar for vinter? Ta vare på deg selv!

Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
bottom of page