top of page

Endelig kjemisk peeling

Nå tilbyr vi endelig kjemisk peeling. En veldig populær og effektiv behandling som fornyer og reproduserer nytt friskt hudlag. Dette gjøres som regel i ansikt, men kan også gjøres på hals, utrigning/bryst og hender. Egentlig på hele kroppen! Mange salonger og klinikker tilbyr kjemisk peeling, og har som regel forvirrende mange typer peelinger å velge mellom. Dette har vi gjort mye enklere ved å tilby en lett eller sterk kjemisk peeling. LETT: For enkle hudproblemer, akne, kviser, urenheter, tørr hud, oljete hud o.l. STERK: For linjer og rynker, pigmentflekker, arr, leverflekker, ujevnheter i huden. Innenfor lett og sterk kjemisk peeling har vi ulike syrer. Bruken av de ulike syrene regulerer vi ut i fra din hudsituasjon og reaksjon under behandling. Hos oss får du hver 6. kjemiske peeling gratis! - Da slipper du å punge ut for en svindyr pakkepris ved første besøk. Les vår oversikt og alt om kjemisk peeling her MB

Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
bottom of page