top of page

Sånn har du ikke fjernet hår før

Sukkervoksen har kommet for å bli. Men hvorfor er denne metoden såpass skånsom og effektiv for fjerning av hår på hele kroppen? Det finnes lite informasjon rundt sugaring i Norge. Tiden er inne, spesielt for dere som fortsatt går til tradisjonell voksing.

Ved pyramidene Sukker, sitronsaft, vann og naturlig gummistoff - det er alt som trengs for å fjerne hår naturlig vekk fra hudoverflaten din. Fordi dette er de eneste ingrediensene til sukkervoks. Som bonus er sukkervoksen i tillegg fri for kjemikalier, vannløselig, vegansk, bærekraftig, spiselig(!) og ikke testet på dyr - i alle fall våre produkter. I oldtidens Egypt ble sukkervoks brukt hyppig og var kjent som et hygienemiddel. Selve Cleopatra benyttet seg av sugaring. Tradisjonelle vokseprodukter består som regel av alkohol, bivoks, harpiks eller petroleumbaserte midler. Derfor sverges det til sugaring. Tradisjonell voksing skaper mye ubehag og er ikke forebyggende for huden, og river vekk friske hudceller. Sukkervoksing motvirker alt dette og mye mer. Dette kommer vi tilbake til. Les aftenpostens artikkel der det advares å utføre brasiliansk voksing

Enkelt mesterverk Med sukkervoksing fjernes hårene i den naturlige retningen dem vokser. Med teknikken det påføres huden, vil sukkerpastaen trenge godt inn i hårsekken slik at hårroten blir godt smørt. Noen som bidrar til smidigere uttrekking av hvert hårstrå. Dette gjør smerten betydelig mildere enn tradisjonell voksing. Det er kjent at tradisjonell voksing river med seg levende hudceller under voksingen. Sukkerpasta er vannløselig, som gjør at den ikke fester seg til levende hudceller, fordi hudceller er fuktige. Dette betyr at sukkerpasta fjerner heller døde hudceller. Alt dette samler seg i samme sukkerklump som hårstråene gjør. Huden gjenstår som en silkemyk sky. Sukkerpasta behandler huden samtidig som hårene fjernes. Det virker forebyggende for tørr hud, eksem, og til og med psioriasis! Det høres for godt ut til å være sant, men det blir verre. Fordi sukkerpasta eliminerer inngrodde hår, forhindrer nye inngrodde hår, trekker ut hårfarger og teksturer, og kan brukes på alle hudtyper. Sukkerpasta ekstraherer også farge og kjemikalier fra klær som sitter i huden. Finnes det en bedre hårfjerningsmetode med slike fordeler? Derfor kan sukkerpasta brukes på hele kroppen. Skrekkhistoriene Det er en grunn til at dem finnes, ryktene og de som har hatt uhyggelige opplevelser. Vi har hørt og sett våre kunders egne erfaringer hvor mye skade tradisjonell voksing kan medføre. Heldigvis er sukkerpastaen her for å hjelpe og forebygge disse feilene. Sugaring er ikke en vidunderbehandling, inntill en terapeut som utfører behandlingen feil eller bruker dårlige produkter. Det fører til mye smerte og ubehag for kunden, og ekstra mye kliss. Sugaring gjennomføres med en manuell teknikk som krever kurs og sertifisering, så det skal helst ikke gjøres hjemme på badet av amatører. Vi er glade i å motta kunder som endelig kan oppleve sugaring på den riktige og trygge måten. Disse damene prøvde sukkervoks - se hva som skjedde:

Skandinavias hud Vi kan ha lange og kalde vintre hjemme i Norge. Sukkervoks er vennlig når det er kaldt. Sukkerpastaen kan påføres huden og fungerer like bra uten at den må varmes. Da slipper man å brenne en kald vinterhud. Vi var inne på døde hudceller tidligere, det fjernes også bakterier og andre avfallsrester i hudoverflaten uten irritasjon. Når det gjelder eksem, vil sugaring fjerne flakkende hud uten å forverre noen medisinske forårsakelser eller forstyrre fuktighetsbarrieren. Dette tillatter hudpleieprodukter å være like effektive i vinterkulden. Når huden ikke eksfolieres med sukkervoks vil en barriere av døde hudceller bygges opp, noe som motvirker effekten av alle ingrediensene i hudpleieprodukter. Vi sverger til sugaring. Har du ikke prøvd det enda? - Da er det på tide. Les mer om vårt sukkervokstilbud

Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
bottom of page