PERSONVERNERKLÆRING

Sist oppdatert 01.11.2019

1.  Innledning

Merisalu Beauty er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern. 

Merisalu Beauty
Registrert i Brønnøysundregisteret.
Org.nr 918 454 772
 

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn og kontaktinformasjon, bestillingshistorikk eller annen informasjon du har gitt oss. 

Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Vi, som behandlingsansvarlig, vil sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler.


2. Hvilke personopplysninger har vi om deg

Avhengig av hvilken informasjon du gir oss, hvordan du bruker våre tjenester, og hvilke tillatelser du gir oss, har vi disse opplysningene om deg:

  • Opplysninger om deg: Informasjon du oppgir når du oppretter en brukerkonto eller bestiller time, som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

  • Bestillingsinformasjon: Informasjon vi får når du bestiller time fra oss, som hva du har bestilt, tjeneste og tidspunkt.  Om du har brukerkonto hos oss vil du få oversikt over dine bookinger i din brukerkonto. 

  • Kommunikasjon: Informasjon du gir oss når du har kontakt med vår e-postkonto, meldingsskjema på nettsiden eller via andre kanaler som messenger, facebook, instagram etc., som eposter sendt mellom oss. 

  • Opplysninger om bruk på nettsidene: Informasjon vi får når du bruker vår nettside og app, som hva slags enhet du har (f.eks. mobil eller PC), IP-adresse, hvilke sider du besøker og hvilke funksjoner du bruker der.

  • Bilder vi tar til bruk i media eller læring skal alltid anonymiseres, ellers innhente godkjennelse om bruk.
     

3. Hva bruker vi personopplysningene til
Vi bruker personopplysningene dine til følgende formål: 

  1. Tilby nettside og app: Vi bruker opplysninger for å tilpasse vår nettside og app til det tekniske utstyret du bruker. Vi kan også bruke opplysningene til å tilpasse innholdet på vår nettside og app til hva vi tror du er interessert i. 

  2. Gjennomføre bestillinger: Vi bruker opplysninger for å gjennomføre din bestilling av time, bl.a. for å sende deg bekreftelse på bestilling, gi deg informasjon om ditt besøk og lagre bestillingshistorikk. 

  3. Opprette brukerkonto: Vi bruker opplysninger dersom du oppretter brukerkonto, bl.a. for å gi deg tilgang med brukernavn og passord, for å lagre din kontaktinformasjon og bestillingsinformasjon, og for at du kan se din historikk. 

  4. Kundeservice: Vi lagrer opplysninger som du gir og mottar dersom du har kontakt med oss for å yte service og administrere ditt kundeforhold.

  5. Statistikk: Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender for å forbedre og videreutvikle våre produkter og tjenester. Så langt det er mulig gjør vi dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.

  6. Markedsføring: Vi bruker din kontaktinformasjon (f.eks. telefonnummer og epostadresse) til å sende deg anbefalinger og informasjon om våre tjenester. Vi kan bruke profileringsopplysninger for å gjøre anbefalingene og informasjonen mest mulig relevant for deg, med mindre du har motsatt deg dette.
     

Det rettslige grunnlaget for formål 1, 4 og 5 er vår berettigede interesse i å kunne tilby, videreutvikle og markedsføre våre tjenester. 

Det rettslige grunnlaget for formål 2, 3 og 4 er for å oppfylle vår kontrakt med deg. 

Det rettslige grunnlaget for formål 5 kan også være ditt samtykke, dersom du har gitt oss dette. Det kan være nødvendig for å sende deg markedsføring dersom du ikke lenger har brukerkonto hos oss, eller dersom vi sender deg markedsføring om våre samarbeidspartneres forestillinger.
 

4. Hvem deler vi personopplysninger med

Vi deler personopplysninger med selskaper som leverer tekniske og administrative tjenester til oss, slik som IT-leverandører. Vi har avtaler med disse for å sikre ditt personvern.

Vi kan utlevere opplysninger i enkelttilfeller, eksempelvis til offentlige myndigheter, ved mistanke om lovbrudd.

Vi benytter oss av IT-leverandører utenfor EØS. Hvis vi overfører personopplysninger ut av EØS, sørger vi for å sikre personvernet gjennom inngåelse av kontrakter. Du kan be om mer informasjon eller en kopi av sikkerhetsmekanismene vi bruker for å sikre overføringen av opplysningene.

Vi kan for øvrig dele anonymiserte opplysninger med samarbeidspartnere for bl.a. markedsanalyser og tjenesteutvikling.
 

5. Hvor lenge lagrer vi personopplysninger

Vi lagrer opplysninger om deg, kun så lenge det er nødvendig for å oppnå formålet de ble innhentet for, eller dersom vi er pålagt å lagre opplysningene. Opplysningene vil slettes eller anonymiseres når de ikke lengre er nødvendige for å oppnå formålet som f.eks driften av vårt foretak.
 

6. Dine rettigheter
Du kan ha rett til å be oss å:

  • Gi deg ytterligere informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger.

  • Gi deg en kopi av personopplysninger om deg.

  • Oppdatere dine personopplysninger.

  • Slette opplysninger som vi ikke lengre har grunnlag til å oppbevare. 

  • Begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger

  • Motsette deg automatiske individuelle avgjørelser, inkludert profilering. 

  • Gi deg opplysninger du har gitt til oss i en strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format eller, der det er teknisk mulig, be oss om å overføre disse til en annen virksomhet. 

  • Trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt oss. 

Vær klar over at det finnes begrensninger i disse rettighetene. Ta gjerne kontakt med oss hvis du vil ha mer informasjon om dette. Hvis du mener at vi behandler personopplysninger i strid med personopplysningsloven, har du rett til å klage til Datatilsynet. Før du eventuelt gjør dette, vil vi gjerne at du kontakter oss slik at vi kan besvare dine spørsmål eller oppklare eventuelle misforståelser. 
 

7. Informasjonskapsler
Vi bruker informasjonskapsler (Cookies) og brukerdata i aggregert og individuell form i analyseverktøy for å optimere nettstedet og presentere deg med relevant markedsføringsmateriale.

Noen informasjonskapsler fra tredjeparter blir kontrollert av tjenester som vises på våre sider, men som vi ikke har kontroll over. De kontrolleres av tilbydere av sosiale media, så som Instagram, Facebook osv., slik at brukerne kan dele innhold på nettstedet, og er indikert ved hjelp av deres respektive ikoner.

Vi bruker også informasjonskapsler fra tredjeparter som sporer elementer over hele nettstedet vårt for oss, for å tilby deg markedsføring på andre nettsteder/kanaler.
 

8. Endringer i personvernerklæringen

Vi vil kunne oppdatere personvernerklæringen fra tid til annen. Du vil få beskjed om endringer av betydning. Du vil alltid finne siste versjon av vår personvernerklæring på nettsiden. 
 

9. Kontaktinformasjon

Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss vedrørende personvern eller noe tilknyttet til dette, kan du benytte deg av kontaktskjema på nettsiden vår.

ÅPNINGSTIDER
Mandag: 09:00 - 16:00
Tirsdag:   10:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 16:00
Torsdag:  12:00 - 20:00
Fredag:   10:00 - 16:00

  • Svart Facebook Ikon
  • Svart Instagram Ikon
kisspng-facebook-messenger-computer-icon